Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

Voorzieningen

Voorzieningen op camping Bel Air in de Vendée

Op camping Bel Air in de Vendée kunt u gebruik maken van onze zwembaden voor ontspanning of plezier. Ons geheel overdekt en verwarmd bad van 150 m2 en het pierenbad staan garant voor plezierige en ontspannende momenten van april t/m september. Maak gebruik van ons verwarmde buitenzwembad en roetsj van onze waterglijbaan. Vergeet niet om met uw kinderen naar de watertuin te gaan voor nog meer vreugde.

Ontdek ook onze levensmiddelen- en restauratieservice met bar, restaurant, snackbar/afhaal en minisupermarkt. Er zal u aan niets ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie onder de zon… van april t/m september.

Maak gebruik van uw vakantie op de camping om weer te gaan sporten, dankzij het multisportterrein (voetbal, basketbal, volleybal), het jeu-de-boulesterrein, de midgetgolfbaan, de fitnesszaal, opblaasbare structuren, enz. Camping Bel Air is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: wifi op de hele camping, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken heeft CAMP'ATLANTIQUE een aantal nieuwe voorzieningen in het leven geroepen. VERTREK 'LIGHT'! Laad de kofferbak van uw auto niet onnodig vol. Uw aankomst wordt eenvoudiger dankzij VERSCHILLENDE PACKAGES.

 

GRATIS PENDEL BUS IN JULI EN AUGUSTUS

  • Naar het strand : meerdere heen en terugreizen maandag, donderdag en vrijdag middag
  • Naar de markt in La Faute-sur-Mer : elke donderdag s'ochtends
8.2
10

Note moyenne
sur 702 avis

Voir les avis